joi, 30 ianuarie 2014

Hunedoara, oras stapanit de MAIDANEZI

  MAIDANEZI?
  Da, m-am saturat pana peste cap de MAIDANEZI, sau cum le place la uni sa spuna, caini fara stapan, deh suna mai elevat.Suna pe dracu sint niste animale din ce in ce mai agresive care nu au ce cauta in libertate.
Apreciez pe cei care au caine acasa care ii ingrijesc, hranesc si ii poarta in lesa la plimbare, dar nu pe cei care se dau iubitori de animale si care ai hranesc pe la colturile blocurilor.
 Cei care fac BANI, da fac BANI, de pe urma acestora ai URASC si nu am ochi sa ai vad. De ce? Pentru ca odata pusi in ipostaza de a-si asuma raspunderea fata de aceste bestii care haituie copii cand ies de la scoala pentru acel corn nenorocit, dau din stanga in dreapta si se trag pe cur.
Pe toate strazile, in spatele blocurilor, in parc, in curtea scolilor si a gradinitelor vezi doar haite de MAIDANEZI, si CACATUL acestor.Cum sa iesi cu copilul in parc cand sar la oricine alearga sau sa incerci sa te joci cu copilul in zona verde din jurul blocului cand e plina de CACAT?
Primariile fara coloana vertebrala au tolerat aceasta PROBLEMA, de prea mult timp.Acum au si temeiul legal sa o rezolve si in continuare o ignora.
 Pentru legea MAIDANEZILOR, a murit un COPIL,mii de batrani au ajuns la sectiile de urgente a spitalelor cu grave rani provocate de aceste haite de vampiri si tot nu se ia atitudine.Nu vreau sa ma pun in pielea celor care au avut de suferit de pe urma acestora, caci nu stiu cum as reactiona.
Din fericire, am tot timpul asupra mea un aparat de ultrasunete care ai deranjeaza si fug mancand pamantul. Dar nu asta e solutia. O sa ajung sa folosesc aparatul mai mult ca orice altceva, spun asta ca de iarna aceasta si la mine pe scara au aparut BINEVOITORI care ai hranesc si mai nou ai si baga in scara blocului.Vreau sa vad la TV(macar la TV), pentru ca aici, in HUNEDOARA nu am sa vad, PRIMUL ORAS FARA MAIDANEZI.
   Imi place sa cred ca sint mai multi cei care s-au saturat de maidanezi si ca vor pune presiune pe autoritati sa rezolve acesta situatie de rahat care nu face cinste nici Hunedoarei, nici Romaniei.




P.S. Filmuletul are 3ani, problema este cam tot aia :(
Cumparati frate unacvariu cu pesti, nu mai hrani javrele pe strada, asa nu calcam in cacatul lor purtator de boli.

5 comentarii :

  1. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor.vina principala apartine cutomanilor care militeaza pentru mentinerea animalelor agresive pe strada.in schimb ,in Romania,se da vina pe victimele agresate de maidanezi.halal justitie.ce ar fi daca o organizatie ar milita pentru lasarea in strada a scorpionilor veninosi,tigrilor sau ciumei bubonice?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru acel anomin, care ma tot injura: '' S-a fi sanatos, tu cu javrele tale, nu o sa postez injuraturile unui cretin''. Cand injurii demonstrezi ca nu ai argumente.

    RăspundețiȘtergere
  3. dincolo de toate discuțiile acestea (de altfel foarte îndreptățite dar parcă fără rezultat) stau de fapt anumite interese financiare din ambele tabere ...... c-așa-i la noi....

    RăspundețiȘtergere
  4. Iesi oameni buni in strada si protestati in fata primariilor pana aduna toti maidanezii . Daca toti cei muscati de haitele de maidanezi ar iesi in strada sar rezolva situatia ...dar ei stau in casa linistiti si sincer va spun ca va meritati soarta .www.youtube.com/FaraMaidanezi

    RăspundețiȘtergere