luni, 26 mai 2014

Prostii verii,inaintasii nostrii care au votat,din nou, Ciuma Rosie


Oare cand viitorul tarii nu o sa mai fie decis de toti babalacii, toti tiganii si toti asistatii social?
De ce un vot al acestora este egal cu votul unui tanar inginer care are tot viitorul in fata?
 Oare generatia FB e revoltata doar pe online?
Cand au sa isi ia soarta in propriile maini si va spune AJUNGE?
  Eu sunt anti emigrare, cred ca trebuie sa luptam cu sistemul acesta corupt si sa incercam sa schimbam viitorul acestei tari, pentru binele copiilor nostri.

 Rezultatele parțiale alegeri europarlamentare 2014, anunțate la ora 17.00, după centralizarea a 99% din voturi:
  • Alianța PSD - UNPR - PC - 37,60%
  • PNL - 15,00%
  • PDL - 12,23%
  • Mircea Diaconu - 6,81%
  • UDMR - 6,30%
  • Partidul Mișcare Populară - 6,21%
Prezența a fost estimată la 32,44%, iar numărul voturilor anulate se ridică la 5,83%. Forța Civică a obținut 2,60%, PNȚCD - 0,89% și Noua Republică - 0,27%.

Asadar, din cei 20 milioane de romani cu drept de vot, au votat circa 7 milioane. Din cei 7 milioane, au votat cu ROSII cam 2.8 milioane.( un calcul facut la repezeala, ca doar nu am sa ma apuc sa numar toti cretini).
Acum vin si ma intreb :  
Domnule Dragnea (anchetat pentru frauda la referendul pentru demiterea Presedintelui) unde sunt cei 7.4 milioane, pe care ii toti falfaiti pe la TV sa va laudati cu ei?
Trist e ca Opozitia este extrem de faramitata, si doar o mobilizare exemplara poate duce la infrangere PSD-ului. Atat timp cat generatia tanara nu isi asuma viitorul tari v-om fi in continuare o tara de asistati sociali, o tara de pupatori de moaste care voteaza ca oile.
Daca a ajuns in Parlamentul European o fosila ca Mircea Diaconu,un produs al Haznalelor, atunci dragi romani traim vremuri de tot cacatu. :(

Daca nu sunteti de acord cu mine, asta e, nu putem fi toti spalati pe creier. Pana la urma asta e firea omului, daca am fi toti la fel ar fi mare PLICTISEALA IN LUME. Fiind un blog personal scriu ce vreau, cand vreau si despre cine vreau.





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu