luni, 14 iulie 2014

Scoala, Inchisa, Targ Auto, Nu. Ce facem cu cladirile unitatilor de invatamant inchise???

Inchidem scoli si le lasam in paragina?
Autoritatile ar trebui sa le conserve sau sa le foloseasca in alte scopuri.
 Dar nu, ei le inchid sa fie inchise. Macar cele care inca functioneaza sa fie renovate si dotate, pentru ca generatiile viitoare sa fie educate. Da, stiu un popor needucat e mai usor de condus(prostit), de aia si actul didactic, e cum e, iar biserica acapareaza mintea copiilor.

Dar nu de asta vreau sa scriu, am mai scris parerea mea despre preotii din scoli.

Ce vreau sa spun e ca datorita scaderii numarului nasterilor sunt tot ma putini copii la scoala, fapt care a dus la inchiderea unor scoli. Asa sa intamplat si la Hunedoara. Scoala generala NR.1 a fost inchisa iar copii mutati la o alta scoala, o scoala destul de apropiata de prima.

E, buba apare acum, prin faptul ca primaria a incercat reconversia cladirii si folosirea ei in alte scopuri.
Au mutat sediu AJOFM Hunedoara in incinta vechii scoli, dar nu au putut ocupa mai mult de 25% din locatie, iar restul e in continuare spatiu gol-golut.
Cladirea vazuta din afara arata jalnic, geamurile sunt nespalate sau sparte, vopseaua de pe lemnaria geamurilor e toata scorojita, iar varul si tencuiala exterioara e de toata jena si murdara si cazuta pe alocuri.

Curtea scolii, terenul de sport au vrut sa il transforme in Targ Auto. :)))))))))) ce gluma proasta acest targ.
 Inspirati baietii din primarie, dupa cum se vede s-au vandut toate masinile. :))))
 Dar nu-i asa, in jungla care a pus stapanire pe curtea scolii, nu e nevoie de masini, eventual de masini de taiat balariile si arbustii, noii proprietari ai zonei. :(
Asadar, dragi samsari de masini, va asteptam la Hunedoara, aici se vand rablele ca painea calda. Sunt sarcastic bineinteles, acest asa zis Targ Auto nu a functionat niciodata, de altfel cred ca nici nu s-a vrut, doar Hunedoara are deja un Targ Auto in Parcul Industrial. Acest targ din parcul industrial fiind o mana cereasca pentru vanatorii de rable si alte produse de origine dubioasa. :(
Sictir, coane Ismaile???

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu