vineri, 1 august 2014

Ploia ploaie,dar si LENEA..........au mama

A vazut toata Romania ca au venit iar inundatiile si le-a luat la uni casele, la uni cotetele iar la alti animalele.
Eu am vazut la TV ca la una nu i-a luat apa NIMIC.
 Cum asa??
Pai cand a intrebat-o reporterul de pagube, apa era pana la genunchi, ea a zis: ''Nu mi-a luat apa nimic, ca nici gaini nu tin''.Doamna era din Gataia, unde frate, daca nu ai nimic pe langa curte e rusine mare, vorba aia ''Banatu-i fruncea'', dar si lenea e la ea acasa in ultima vreme.
BUN ASA.
Alt exemplu de'' LENEA E CUCOANA MARE''.
In drum spre litoral, chiar in zilele de cod rosu, am trecut Carpatii pe Valea Oltului. O minunatie acum cu ploile astea, zeci de cascade isi varsau apele intr-un dus superb chiar pe carosabil. Dar nu de asta vreau sa vorbesc.
Cine a trecut vreodata pe acolo stie ca sunt cateva localitati, nu putine, prin care e restrictie 50km/h limita de viteza. Inaintind in viteza melcului, fiind plin de politie, am observat ca 90% din cei care ii vezi pe la TV ca se vaita NU AVEAU CURATATE santurile pluviale, sau cum drac s-or numi.. Erau pline de balarii, acum pline de aluviuni si apa. Atunci vin eu si ma intreb: ''De ce mama dracului stai si dai interviuri si te plangi de mama focului???''
Puneti oameni buni mana pe lopeti si curatati-va naibi mizeria din santuri, nu, nu erau pline din cauza ploi, erau niste balarIi de 2, 3metri. Nu asteptati sa vina primarul sa va ia cacatul de sub nas.
E, nu tin cu primarii sau cu statul, astia sunt alti trantori si incapabili. Nici santurile de pe marginea drumurilor nationale, judetene sau comunale nu erau curatate, balariile si scaietii erau la fel de mari. Cred ca au fost curatate, santurile, la ultimul congres PCR.
Ca in orice actiune intreprinsa de statul roman, totul e facut pe DOS. Nu facE nimeni preventie, face doar hei rup cand se intampla cate ceva. Cam, ''lasa ba ca nu ni se intampla noua''. MIZERABILII
Institutiile statului, aparatul bugetar e plin de loaze specialiste in caratul foilor, atat si nimic mai mult. Toata lumea stie asta, iar atunci cei care stiu ca au probleme in zona lor de ce stau cu ochi pe cer, pe apa, pe mai stiu eu ce, asteptind sa vina altu sa le faca treaba in gospodarie.
Stiu si raspunsul, roman e al mai mare supraveghetor a DROBULUI DE SARE, iar cand se intampla o baga pe aia cu :Ne-a batut Dumniezo
Tot din categoria, Romanul e mare Putoare, stiu o povestire de la zapezile de acum doi ani.
Un prieten,e membru al unui club Off Road, ei oameni cu suflet si cu masini mari in dotare s-au dus sa duca niste ajutoare intr-un sat inzapezit din Buzau.
Eee, ce au patit i-a facut sa jure ca ei nu mai pun botul la ce se da la televizor. Au ajuns ei in satul respectiv, cu Jeepurile pline cu ajutoare, dupa doua zile de chin, iar acolo nimeni, nimeni, satul era pustiu. Toata lumea era la birt, nu, nu e legenda e tristul adevar.
 I-au chemat sa ii ajute sa descarce ajutoarele sa poata reveni acasa, majoritatea si-au luat zile de concediu fara plata pentru acest voiaj. Culmea, nimeni nu le-a raspuns la apel, ei fiind nevoiti sa caute primaria si sa descarce totul acolo in curte singuri, ei lasind ajutoarele acolo si plecind fara a prelua cineva acele lucruri.
Chiar au fost unii care au spus ca nu ar fi trebuit sa le lase nimic acelor PUTORI ORDINARE.
Eu le dau dreptate acelora care au cerut sa plece fara sa lase nimic. Te apuca toti dracii cand vezi asemenea specimene, interesate de suta de alcool nu de casa lor.
Culmea e ca toti cei care asteapta ca statul sa vina faca una, alta sunt chiar cei care au cladit aceasta tara, tineretul fiind de mult plecat din tara.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu