marți, 28 octombrie 2014

Exista cadoul Perfect?

Parerea mea despre cadoul perfect este: ''CADOUL PERFECT NU EXISTA''


Daca mergi la un botez trebuie sa cumperi o hainuta, dar de unde sti ce sa iei?
Daca e fata incerci cu ceva rosu sau roz dar poate cea ce ii cumperi tu aduc si altii sau deja i-a cumparat nasa. Daca e baiat iei ceva albastru dar dilemele sunt aceleasi.
 
La un copil mai mare incerci cu o jucarie, dar daca iei ceva care se desface si copilul o baga in gura si pateste ceva. Haine degeaba iei la copii marisori, nu o sa ii vezi multumiti niciodata daca iei haine.
Te duci la market si cumperi niste dulciuri, iar nu e bine, sunt parinti disperati de silueta copiilor, toti ii vor manechini. :))
La adolescenti e mai dificil, astia au niste asteptari de te doare mintea, plus ca cea ce isi doresc ei e clar daunator. :)))
Mergi la mama, la soacra ce naiba poti cumpara sa fie bine?
 Flori, fara flori nu te duci ca ai dat de dracul, dar nu e de ajuns, mai trebuie ceva langa.
Si intreb iar, ce cumperi, cu soacra nu e de gluma iar cu mama incerci sa iei ceva frumos, dar cum sa intrebi ce vrea si sa nu strici surpriza???

Dar la nevasta ce ii ei?
Daca iei ceva simbolic nu e bine, ca iti zice ''acum ti-ai gasit sa devii simbolist'' :))), daca iei ceva pentru casa iar nu e bine, ca zice'' asa la cratita sau la coada aspiratorului ma vezi tu'' :)))).
 Incerci cu un parfum scump, cu o bijuterie dar si asa poti da chix '' astea ne lipseau noua, avem destule pe cap si tu dai banii pe cadouri scumpe''.

Indiferent la ce cadou te gandesti ai sanse foarte mari sa nu fie cea ce trebuie.

Da, da, stiu unii o baga pe aia cu ''gestul conteaza'', da pe dracu, e asa rasuflata de nu o mai crede nimeni. Nu conteaza gestul, conteaza: cadoul in sine, valoarea lui si in primul rand STAREA in care se afla sarbatoritul sau reprezentantul acestui(daca e un bebelus sau un batranel de la azil).Stiu sunt rau la faza cu azilul. :))))

Dupa ani intregi de sarbatoriti si cadouri am ajuns la concluzia ca cel mai reusit cadou posibil si cu cele mai mare sanse de reusita, cu care nu poti gresi decat prin cantitate, e plicul cu BANI, cu cat mai multe zerouri cu atat mai bine.

Esti sarbatorit, primesti plicul de banuti si iti cumperi ce vrea muschiul tau. E daca nu iti ajung sa iti iei OZNul la care visezi asta e alta poveste,dar macar iti cumperi ceva ce iti place sau poti intra pe niste site-uri faine de cadouri si clar gasesti ceva pe masura PLICULUI. :))))
Aveti aici trei link-uri care va pot fi de folos, numazic.
cosuri.gourmetgift.ro
www.cosuricraciun.com
www.cadou-craciun.ro


P.S. Grija mare ce oferiti si cui. ;)

Un comentariu :

  1. O fi banul cadoul perfect, dar parca totusi......ceva gen intentia conteaza?

    RăspundețiȘtergere