marți, 3 februarie 2015

Patron AFARA, Sef la BULAU

Multi ''oameni de afaceri'' sau parlamentari sunt la PUSCARIE, ce sa faci ''pui botu la ciolan'' platesti. Mai mult sau mai putin, justitia romana pune EGAL intre un gainar de fura un iaurt si un hot profesionist(parlamentar, primar sau alte functii mari in stat) care fura milioane de euro.

Coruptia si traficul de influenta e tot un fel de furt si duce tot la puscarie, nu o sa vedem niciodata in Romania un parlit anchetat pentru furt de milioane de euro,saracii nu au informatii despre afaceri banoase, doar omul politic are acces la astfel de ponturi.
FURI, esti PRINS, ajungi la MITITICA.

Dar la mititica, tot SEFI, sunt jegurile astea de hoti politici. 

''Au ajuns în puşcărie dar se comportă ca şi cum ar fi în continuare şefi. Condamnaţii celebri preferă să îi plătească pe ceilalţi deţinuţi pentru a munci în locul lor. VIP-urile împuşcă astfel doi iepuri dintr-un foc: scapă de corvoadă şi se aleg cu pedepse reduse.
 Chiar dacă mulţi nu se obosesc să lucreze, condamnaţii celebri reuşesc de multe ori să iasă din închisoare mult mai repede decât ar fi trebuit. Explicaţia este simplă. VIP-urile îi plătesc pe ceilalţi deţinuţi pentru a munci în locul lor. Se aleg astfel cu pedepse reduse dar sunt scutiţi şi de oboseala suplimentară.
”În realitate, vedetele nu lucrează pentru că s-ar înjosi în ochii celorlalți deținuți și ajung la o înțelegere cu gardienii. Mai exact, un deținut - numit fraier sau sclav - muncește în locul vedetei și familia sclavului primește o sumă de bani. Toată lumea e fericită: VIP-ul se alege cu micșorarea pedepsei, gardienii au parte de liniște, iar sclavul - cu bani”, a povestit un deținut.'' *-sursa

Foarte tare, nu???
Afara fura si fac legea, in parnaie huzuresc, au un fel de vacanta la all-inclusive, iar cand iasa sunt curati si mai si pastreaza banii. Putini sunt cei carora li se confisca TOATA AVEREA.
Odata reveniti in libertate isi permit sa ajunga oameni de afaceri  onesti, doar sunt iertati de toate pacate, au facut oamenii parnaie, deci au platit cu libertatea greselile. :))))) :))))

CATI DINTRE VOI N-ATI MERGE 1 AN LA PUSCARIE, PUSCARIA CARE O FAC EI, PENTRU NISTE MILIOANE DE EURO???

I-am mai vazut pe unii ca ei la TV, raspunzind la intrebarea:
 ''Cum ati facut primul milion de euro?''
iar ei au raspuns,
 ''Nu va pot spune asta, dar va spun cum i-am facut pe restu???''

Aha, mai greu de facut LEGAL primul milion de euro. Daca is luati la intrebari de DNA, ei nu au vazut, nu au auzit si nici gura nu le miroase, pana la proba contrarie. ;) ;) ;)


Incet incet, parlamentul Romaniei o sa fie TRIcameral, SENAT, CAMERA DEPUATILOR si JILAVA. :))))
Cand erau in libertate al dracu daca citea unu vreo carte, in parnaie toti devin scriitori, grijania mami lor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu